Pakkesystemer

Utstyret vi leverer for pakking og stropping kommer utelukkende fra leverandører som er sterkt opptatt av kvalitet. Dette vil du komme til å merke, og vi hjelper deg gjerne med å finne den beste løsningen og det riktige strammeutstyret som dekker ditt firmas behov.

Vi leverer stålbånd, plastbånd, strammeverktøy for stålbånd, strammeverktøy for plastbånd, samt helautomatiske anlegg. Vi har erfaringen, kunnskapen og de riktige leverandørene for å kunne tilby dere det beste.

Vi har over 30 års erfaring innen vår sektor. Det innbefatter utstyr til bl.a. trelast-, bryggeri- og stålindustrien.

Vi har et bredt utvalg av løsninger, og vår hjemmeside viser noen av disse. I tillegg kan vi levere utstyr/løsninger på forespørsel som ikke vises her.

Du kan forvente høykvalitets utstyr og service. Vi leverer kun utstyr som er anerkjent over hele verden. Vi lar heller ikke våre kunder i stikken hvis noe uforutsett skulle skje. Rask levering og kort responstid.

Ditt beste valg

Vi i BULAND AS jobber kontinuerlig for å yte det beste og levere det beste til våre kunder. La oss bli med på å dekke behovene til din bedrift. Ta kontakt, så vi kan gi dere et godt tilbud!