Strammemaskin

Industri

For industrien leverer vi løsninger for haleautomatisk stramming og pakking, produkter for lastsikring, m.m.. Våre kunder på dette området er er bedrifter som setter strenge krav til utstyret, og kvaliteten på dette.

Kontakt oss dersom din bedrift eller organisasjon har behov for løsninger som krever nøye planlegging og dere setter krav til både kvaliteten på utstyret samt tillit til leveranse. Vi tar gjerne en uforpliktende gjennomgang med dere for å kartlegge deres behov.

Vi har over 30 års erfaring innen vår sektor. Det innbefatter utstyr til bl.a. trelast-, bryggeri- og stålindustrien.

Vi har et bredt utvalg av løsninger, og vår hjemmeside viser noen av disse. I tillegg kan vi levere utstyr/løsninger på forespørsel som ikke vises her.

Du kan forvente høykvalitets utstyr og service. Vi leverer kun utstyr som er anerkjent over hele verden. Vi lar heller ikke våre kunder i stikken hvis noe uforutsett skulle skje. Rask levering og kort responstid.

Ditt beste valg

Vi i BULAND AS jobber kontinuerlig for å yte det beste og levere det beste til våre kunder. La oss bli med på å dekke behovene til din bedrift. Ta kontakt, så vi kan gi dere et godt tilbud!

Strammemaskin industri